Fashion Swap

10 mrt 2018, 10:00 - 14:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Samen Voor i.s.m. de milieuraad

Heb je kleren in je kast hangen die je niet meer draagt, maar wel in goede staat zijn? Kan je ze moeilijk weggeven?  Kom je kleren dan ruilen voor andere ‘nieuwe’ kleren op de FashionSwap. Zo doen we samen aan CONSUMINDEREN! In plaats van dat leuke kledingstuk dat je toch niet aandoet te vervangen door iets nieuws uit de winkel, kan je het hier ruilen!  Hoe werkt het?

Schrijf je in voor 7/3 via fashionswapsv@gmail.com. Van 10h30 tot 11h30 kan je je kleren binnen brengen en geven wij punten aan je kleren op basis van goede staat, materiaal, merk, wat voor item het is... om 12h begint de ruil en kan je met je punten die Je gekregen hebt nieuwe kleren 'kopen'. Om het beste eruit te halen en zodat iedereen hopelijk tevreden naar huis kan, accepteren we enkel kleren in GOEDE staat, het gaat over miskoopjes, weinig gedragen kleren, kleren die je anders niet weg zou kunnen doen.... :)  Wat als je niets vindt? 

Je kan je eigen kleren ook terug 'kopen'. Zijn er ondertussen al kledingstukken weg, dan kan je je punten bijhouden voor de volgende FashionSwap! Kleren die overblijven gaan naar een goed doel, dat binnenkort bekend gemaakt wordt!  Ervoor of erna kan je gezellig iets eten en drinken in de cafetaria. Daarnaast zal het Repair Café doorgaan en zijn er allerhand randactiviteiten. Kom langs voor een gezellige dag om samen met je vriendinnen of familie door te brengen.  Alvast tot dan!  Team SamenVoor

353 keer gelezen