KOM OP TEGEN KANKER:

02 dec 2017, 12:00 - 23:45

Locatie: Jeugdhuis Koldam

Organisator: 5 voor 12 ism Falilie Van Raemdonck

Op zaterdag 2 december is het al 10 jaar geleden dat Roeland Van Raemdonck de strijd tegen kanker verloor. Roeland stond aan de wieg van vale initiatieven, zoals jeugdatelier, de wereldwinkel, de Gros, het Gemeenschapscentrum, 5 voor 12, PRO ... maar Roeland fietste ook graag. Om hem te herinneren organiseert de familie, samen 5 voor 12, 1000km fietsen voor Kom Op Tegen Kanker.

We roepen alle Hoeilanders op om op 2 december in de Koldam mee te komen fietsen tegen kanker. We willen, met jullie hulp, 1000 km fietsen op 12 uur tijd (van 12 uur tot 24 uur).

Er zal gefietsst worden op rollen, op bepaalde momenten kunnen ploegen (4 personen) het tegen mekaar opnemen, tussendoor kan er gewoon individueel gefietst worden. Er zal een recreatieve gezinsfietstocht plaatsvinden en ook een mountainbike tocht in het Zoniënwoud. Zelfs de allerkleinsten kunnen het in een peuterrace tegen mekaar opnemen: alle kilometers tellen om die 1000 km te halen! De deelnemers sponsoren hun eigen kilometers en dragen zo bij voor de actie Kom Op Tegen Kanker.

Tijdens het fietsen zullen er ook muzikale optredens zijn, verschillende muzikanten hebben al hun medewerking beloofd en natuurlijk worden ook spijs en drank voorzien.

Voor alle info en inschrijvingen mail naar: wilfried.vanraemdonck@skynet.be 

 

 

 

10 keer gelezen