• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERC Hoeilaart wint

zondag 31 okt 2010

ERC Hoeilaart - Vossem   2 - 0

Voor de derby tegen Vossem moest trainer Rudi Caron weer een aantal spelers missen. De Hoeilaartse ziekenboeg blijft goed vol met Van Bever (enkel), Beugoms (knie), Vanden Eynde (knie), Struys (achillespezen) en Kevin Van Crombrugge (bil).  Ook Nicolas Stiellemans was er niet bij na zijn dubbele gele kaart in Machelen.  Ook bij Vossem ontbraken een paar spelers, voornamelijk door schorsingen.

De wedstrijd begin zeer goed voor de thuisploeg. Na 9 minuten spelen kan Lander Maigret de bal mooi in de verste hoek binnenschieten en meteen 1-0. Aanvaller Timothy Van Brusselen blijkt een echte gesel voor de Vossemse verdediging. Na een kwartiertje kan hij Tom Gysegom bedienen maar die kraakt z'n schot. Maar nog voor de rust loopt ERCH verder uit. Het is opnieuw Van Brusselen die aan de basis ligt van de goal en het is Gysegom die knap afwerkt: 2-0.   Dat is ook de stand bij de rust.

Na de pauze probeert Vossem wat druk te zetten maar de Hoeilaartse verdediging komt eigenlijk niet in de problemen. Eén keer is er twijfel wanneer de scheidsrechter na een geharrewar voor doel Vossem een doelpunt toekent, maar op aangeven van de lijnrechter wordt deze goal geannuleerd. Een minuutje later moet een bezoeker naar de kant met een rode kaart wanneer hij als laatste man Van Brusselen foutief een vrije weg naar doel belet.  De beste doelkansen zijn nog voor Hoeilaart maar er wordt niet meer gescoord.

Een verdiende zege voor ERC Hoeilaart dat ondanks de vele afwezigen toch een goede prestatie neerzette. Volgende week trekt ERCH naar Kampelaar.
Doelpunten: 9' Maigret (1-0), 30' Gysegom (2-0)ERCH speelde met: Penasse, Debroux, Leoni, Maigret, Swerts, Chaabi, Janssens, G. Van Crombrugge, Oulanti (68' Vandervoort), Van Brusselen, Gysegom (83' Posho-Lofo).