• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERC Hoeilaart wint van Huldenberg UPDATE

maandag 13 sep 2010

Dankzij een 6 op 6 stond ERC Hoeilaart vorige week al meteen alleen aan de leiding in 3de provinciale E.  Afgelopen zondag ontvingen de Doenders de gouwgenoten uit Huldenberg voor alweer een derby. Bij ERCH ontbrak t.o.v. de vorige week libero Patrick Struys met een liesblessure. ERCH start uitstekend en kan reeds in de openingsminuten op voorsprong komen door een laag schot van Jason Janssens.  Huldenberg kan ook wel dreigen maar de match verloopt evenwichtig. Maar de bezoekers krijgen even voorbij het half uur een penalty van de scheids en die wordt keurig omgezet: 1-1.  Ook Hoeilaart krijgt nog voor de rust een penalty maar die wordt een stuk minder goed gegeven zodat de Huldenbergse doelman Verheyden zonder problemen de elfmeter tegen houdt. Tijdens de pauze komen met Oulanti en Chaabi 2 nieuwe spelers bij ERCH in de ploeg.  Hoeilaart begint ook de 2de helft uitstekend want Mike Beugoms knalt al snel de 2-1 in de winkelhaak. De Hoeilaartse spits heeft nu de smaak te pakken. We zijn nog geen uur ver wanneer hij een vrije trap van Oulanti in doel devieert, en 10 minuten later knalt hij vanop zo'n 18 meter ook de 4-1 in doel.  Ook de andere Hoeilaartse aanvaller Tom Gysegom pikt nog z'n goaltje meer en maakt er 5-1 van. Dat is meteen de eindstand. Een duidelijke en verdiende overwinning voor de Hoeilanders die na de rust de Huldenbergse muur helemaal sloopten. Volgende week volgt opnieuw een lastige match met de verplaatsing naar Hofstade, een ploeg die net gezakt is uit 2de provinciale en daar wellicht zo snel mogelijk weer naartoe wil. Doelpunten: 2' Janssens (1-0), 35' Huyghebaert (pen. 1-1), 48' 54' en 65' Beugoms (2-1, 3-1 en 4-1), 79' Gysegom (5-1)ERCH speelde met: Penasse, Leoni (45' Chaabi), Debroux, Maigret, Janssens, K. Van Crombrugge, Vanbever, Stiellemans, Beugoms, Gysegom, Van Brusselen (45' Oulanti).