• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH verliest laatste thuiswedstrijd

donderdag 24 apr 2014

ERCH - Sint-Joost   2  -  4 De laatste thuiswedstrijd van het seizoen is voor ERCH in mineur geëindigd. Nochthans waren de verwachtingen hoog. Sint-Joost staat laatste in de stand en dit moest dus de apotheose worden van een geslaagd eerste seizoen in 2de provinciale. Sint-Joost was duidelijk een uitgebluste ploeg kwam zeker niet in zijn sterkste opstelling naar Hoeilaart. Het was dan ook ERCH dat in het begin van de wedstrijd de lakens uitdeelde. Ging het te gemakkelijk? Kans op kans werd door ERCH gemist. We telden in de eerste helft zeker een 10-tal doelkansen. Sint-Joost plooide terug, maar was gevaarlijk in de tegenaanval. Het middenveld van ERCH ging mee vooraan drukken en verwaarloosde wat zijn defensieve taken waardoor Sint-Joost ruimte kreeg. Dit resulteerde, tegen het spel in, na 20 minuten in een eerste doeplunt voor de bezoekers. ERCH kwam vrij snel op gelijke hoogte dank zij een kopbaldoelpunt van Stillemans, maar op één van die snelle tegenaanvallen was het opnieuw Sint-joost dat kon scoren: 1-2 bij de rust. Na de rust haalde ERCH nooit meer het peil van de eerste helft. Zoals dikwijls het geval voor een ploeg die achterstaat, resulteerde de drang om te scoren in te slordig spel. Sint-Joost bleef de leuke tegenaanvallen opstapelen en hun snelle jongens lieten de achterlijn van ERCH alle kleuren van de regenboog zien. Na 20 minuten in de tweede helft stond het 1-4 en was de wedstrijd gespeeld. Stillemans kon nog zijn 2de doelpunt maken, maar verder kwam ERCH niet meer.