Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

250 maal Halloween met Griezels Kinderfestival (fotoalbum)

zaterdag 01 nov 2014

De avond van Halloween is ook voor de Hoeilaartse kinderen het 'griezel'moment van het jaar. Vrijdagavond vertrokken zo'n 250 kinderen, verdeeld in drie leeftijdscategorieën, voor een griezelwandeing door de gemeente met griezelige gidsen en zonderlingen die iedereen de stuipen op het lijf jaagden en hen de engste plaatsen van onze gemeente toonden. Daarna was er een griezelbal met dj Frank en de Crazy Discoshow met Zohra en crazy DJ Ivo.

Liefhebbers konden zich tegoed doen aan overheerlijke 'spinnensoep'. Niet alleen de kinderen kwamen verkleed. Ook menig ouder durfde zich van zijn griezeligste kant tonen!

Foto's: Jan VA