Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Bestelwagen brandend achtergelaten (update)

zaterdag 15 nov 2014

Omstreeks 5 uur vanmorgen werd een brandende bestelwagen achtergelaten in de Palokerstraat. De brandweer kwam ter plaatse om het vuur te blussen en de politie is een onderzoek gestart. Het zou kunnen dat de bestelwagen gebruikt is voor een diefstal of overval. Meer details zijn nog niet bekend.

De bestelwagen heeft eerst een partijtje joy riding gedaan op de bouwgronden van de nieuwe wijk Paloker. Hierbij werden tal van leidingaansluitingen stuk gereden zodat de eigenaars duidelijk in de kosten vallen. Getuigen zagen ook een zwarte VW Golf die waarschijnlijk de daders hebben opgehaald.  Aangezien weinigen weten waar de wijk Paloker ligt en aangezien je er niet toevallig kan geraken, is de kans groot dat de daders in de omgeving moeten gezocht worden.

Met dank aan M.B. voor de foto.