CD&V presenteert lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

maandag 14 mei 2018

CD&V Hoeilaart maakt zijn kandidatenlijst bekend. Lijsttrekker en kandidaat-burgemeester is – zoals eerder bekend gemaakt - Patrick Demaerschalk. Hij trekt naar de verkiezingen met een jonge frisse ploeg, aangevuld met ervaren rotten. Patrick: “Onze lijst wordt een mix van mensen met ervaring en jeugdig enthousiasme, van mensen die sterk geëngageerd zijn binnen de Hoeilaartse gemeenschap en ook jongeren die geen uitdaging uit de weg gaan. CD&V Hoeilaart wil met deze lijst een krachtig signaal geven dat we samen volop vooruit willen met Hoeilaart.”

Julie Bollue staat op de 2e plaats en trekt mee aan de kar: “Met #teamhoeilaart staan we open voor nieuwe inzichten door te luisteren naar de ideeën van inwoners en we willen verenigingen, buurt- en wijkwerkingen volop ondersteunen.”

“Als lijstduwer zet ik met veel goesting mijn schouders onder de verdere toekomst van onze mooie gemeente”, vult Wim Laureys aan. Samen met Jan Van Assche kent hij het reilen en zeilen van de Hoeilaartse politiek zeer goed en met die gebundelde ervaring willen zij deze ploeg volop ondersteunen. “We willen een combinatie maken van ervaring en vernieuwing. We geven nieuwkomers dan ook volop een kans.”

CD&V kiest voluit voor de weg vooruit!

  1. Patrick Demaerschalk
  2. Julie Bollue
  3. Alain Borreman
  4. Youri Vandervaeren
  5. Marie-Paule Bockstal
  6. Bram Coppens
  7. Veerle Vandersype
  8. Christophe Vanderhaert
  9. Carmen De Rudder
  10. Bernard Wery
  11. Ingrid Bergiers
  12. Jo Portois
  13. Lorre Platton
  14. Paul Vanloo
  15. Shania De Vits
  16. Reinhilde Decroix
  17. Karine Vanderoy
  18. Gerard Krol
  19. Myriam Van Voorhuyzen
  20. Jan Van Assche
  21. Wim Laureys

Ontdek alle kandidaten van CD&V, klik hier!