Deadline Dance bracht sublieme show (fotoalbum)

zondag 15 mei 2016

Het gebeurt niet elke dag dat we verslag uitbrengen van een activiteit die in Overijse plaatsvond, maar voor 'The Show Must Go on'  van Deadline Dance willen wij graag een uitzondering maken. Niet in het minst omdat er ook tal van Hoeilanders tijdens de vijf voorstellingen hebben meegedanst. Wat Deadline Dance te voorschijn heeft getoverd is niet meer gewoon: een wervelende show, ongelooflijk enthousiast gebracht zonder de minste hapering, professioneel in elkaar gestoken, mooi belicht en, wat een niveau en discipline!

De 9 leerkrachten en de bijna 400 dansers en danseressen hebben een prestatie geleverd die op het publiek een diepe indruk heeft nagelaten. Het jeugdig plezier en de eindeloze energie straalde er van af. Woorden schieten te kort om te omschrijving hoe we genoten hebben van meer dan twee uur dansplezier. Ongewoon!

Wat moet dit aan voorbereidingen gekost hebben, uren repetitie, al die originele dansen, de knappe muziek, de kleurrijke kostuums. 'The show must go on' was af.  Hoe is men er onder het podium, in de kleedkamers, in geslaagd om dit evenement zo vlot te doen verlopen? Het moet er een drukte van jewelste geweest zijn!

Vijf maal de schouwburg van Den Blank haast uitverkopen, dat doe je niet zomaar. Een dikke proficiat aan het bestuur en iedereen die aan deze show heeft meegewerkt. Jullie mogen terecht fier zijn.

Wij trokken naar de show, gewapend met ons fototoestel. Geen eenvoudige opdracht want dans is toch wel een uitdaging om op foto vast te leggen. Oordeel zelf maar.

Foto's: JanVA