Druivenfestival 2017 doet Doenders Dromen (programma)

woensdag 07 jun 2017
play video

Op 15 september wordt het startschot gegeven van het 70ste Druivenfestival dat Hoeilaart vier dagen lang op zijn kop zal zetten. Na maandenlange voorbereidingen maken de vrijwilligers en verenigingen hun droomprogramma bekend. Maar er is meer: zoals het thema “Doenders Dromen” al doet vermoeden, gaan er dit jubileumjaar ook enkele echte dromen in vervulling. 

Die dromen hopen de organisatoren waar te maken, o.a. tijdens de openingsavond op vrijdag in de sporthal. Het belooft een avond vol verrassingen te worden. Natuurlijk ook muzikale verrassingen: Winston Wutu, die met de muziekstijl ‘Americana’ bij jong en oud een gevoelige snaar weet te raken. Radio Guga, dé festivalband rond maestroloog Guga Baul, brengt deze wervelende avond tot een waar hoogtepunt. En als afsluiter, de dj’s van Mensch, erger je niet! die als geen ander weten hoe ze jou op de dansvloer moeten krijgen. 

Maar er is natuurlijk meer. Een beknopte greep uit het programma vind je in de PDF in bijlage. Deze PDF omvat enkel de activiteiten van het comité zelf. Bezoek ook de website voor meer info over het volledige programma.

BijlageGrootte
PDF icon Druivnefestival 2017.pdf2.03 MB