• Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH met dubbele winst!

zondag 26 okt 2014

2de Prov. A - ERCH - Kampelaar   2  -  1. Hard bevochte zege van ERCH. ERCH speelde een zeer goede 1ste helft. Dit resulteerde in 2 doelpunten: een afstandschot na 15 min en een heel mooi doelpunt van Van Brusselen 30 sec voor rust. De tweede helft had een totaal ander beeld. Kampelaar ging "kick and run" voetbal spelen met veel fysieke inzet en ERCH had het daar moeilijk mee. Na 15 min flaterde men achteraan en het stond 2-1. Kampelaar ging dan met teveel enthousiasme aanvallen, ging constant klagen bij de ref en uiteindelijk werden er zo 2 spelers van Kampelaar uitgesloten. Tegen 9 man was het toch nog bibberen tot de laatste minuut, maar gelukkig bleef de stand ongewijzigd

4de prov E - ERCH - Hoek Zaventem  17 - 0

Dit is geen typfout: een ware afstraffing voor Hoek Zaventem.