Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ik was 14 in 14 - Algemene repetitie licht tipje van de sluier (enkele foto's) - UPDATE

vrijdag 07 nov 2014

Het was druk gisterenavond op de algemene repetitie van het totaalspektakel 'Ik was 14 in 14'. Een dikke 150 deelnemers wachtten geduldig hun beurt af om het beste van zichzelf te geven op het podium. Dat was niet alleen een gezellige bedoening maar vooral ook een ware ontdekkingsreis want wat de talrijke verenigingen voor dit evenement in elkaar hebben gestoken mag er zijn. Er zitten werkelijk juweeltjes tussen de 23 scènes.

Het totaalspektakel brengt zoveel variatie in vorm en in deelnemersveld - van zang tot dans, van jong tot oud - dat je je geen moment verveelt. Een wervelende show met centraal de oorlog en wat deze in Hoeilaart aanrichtte.

Dat er hier en daar nog wat aan de scènes geschaafd zal worden, is nomaal. De makers zijn er in ieder geval van overtuigd dat we zaterdag een uniek moment in de Hoeilaartse culturele geschiedenis zullen meemaken.

WIe nog geen kaarten heeft, kan beter onmiddellijk contact opnemen met de cultuurdienst (02 657 05 04) want de verkoop gaat bijzonder goed. De zaterdagavond is sowieso al uitverkochtt en voor de namiddagvoorstelling van 17u is men aan het laatste pakje bezig.

Later op de dag volgen er nog wat meer foto's.