Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ik was 14 in 14 krijgt vorm! (enkele foto's)

zondag 02 nov 2014

Zondagmorgen werd de grote volksscène van "Ik was 14 in '14" gerepeteerd in het GC Felix Sohie. Een vijftigtal mannen, vrouwen en enkele kinderen staken een plezante  humoristische scène in elkaar, o.l.v. regisseur,  Jan Van Assche, die de dialogen voor deze scène schreef, een scène die teruggaat naar een waargebeurd verhaal van 4 augustus 1914, de dag de Duitsers ons land binnenvielen.

Samen met 23 andere scènes vol muziek, toneel, poëzie en dans vormt dit het verhaal van het, speciaal voor de herdenking van Wereldoorlog 1, geschreven totaalspektakel dat zaterdag tweemal wordt opgevoerd in het GC Felix Sohie; om 17 uur en om 20 uur.

Dit evenement is een productie van de cultuurraad, in samenwerking met tal van Hoeilaartse verenigingen. Alles bij elkaar mag je tellen op een kleine 150 deelnemers.  Het belooft een onvergetelijk moment te worden.

Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar bij de cultuurdienst op 02 657 05 04, cultuur@hoeilaart.be.