Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Juwelen Dekock verhuisd naar splinternieuwe locatie! (enkele foto's)

zondag 07 jun 2015

Juwelen Dekock is sinds vorige vrijdag gevestigd op een nieuwe locatie, een 20 meter van de vorige, op het Gemeenteplein. De winkel is nu dubbel zo groot en biedt plaats aan enkele nieuwe collecties zilver en horloges. De werken hebben drie maanden geduurd en het resultaat mag er echt zijn. Met Tinne Kunnen is de vierde generatie juweliers aan het werk op het gemeenteplein. Overgrootmoeder Jeanne, grootmoeder Wiske en moeder Jeannine gingen haar voor en wie al een tijdje meedraait in onze gemeente, herinnert zich zeker ook nog grootvader Jules die als horlogemaker de zaak met zijn echtgenote Wiske uitbouwde.

In de nieuwe winkel zie je trouwens enkele mooie tekeningen van deze vier generaties te zien. Hoeilander wenst Tinne en Jeannine in ieder geval veel succes met deze prachtige nieuwe zaak!