In memoriam Christiaan Loos

zaterdag 11 jun 2016

Zaterdagmiddag nam Hoeilaart  afscheid van dorpsgenoot Christiaan Loos, overleden op 5 juni, 65-jaar oud. Hij was de echtgenoot van Chantal WIllaert, vader van Cindy en Kevin, en grootvader van Aline, Thibeau en Matthieu. De stijlvolle en ontroerende plechtigheid vond plaats in het Uitvaartcentrum Coorevits-Rosier te Jezus-Eik. De zaal was tot de nok gevuld. Chris was vooral geliefd door zijn mateloze jarenlange inzet voor het jeugdvoetbal, eerst bij Racing, daarna bij Eendracht en de fusieclub ERCH. Weinig dorspgenoten hebben zoveel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van het jeugdvoetbal in onze gemeente.

Daarnaast was Chris in de jaren '60 ook medeoprichter van jeugdclub "De Puddingclub", een succesvol initiatief dat de ontluikende jeugd van toen heel wat leuke momenten geboden heeft en veel vriendschap.

Christiaan Loos was een bescheiden man van weinig woorden, eerlijk, rechtuit en sereen; een man waarop velen onvoorwaadelijk hebben kunnen rekenen en die ons veel te vroeg ontvallen is.

De redactie van Hoeilander.be getuigt haar innige deelneming en wenst de familie veel sterkte.