Nieuw huiskamerrestaurant in de Weemstraat (enkele foto's)

zondag 08 okt 2017

Sinds vrijdag 6 oktober is Hoeilaart een nieuwe handelszaak rijker: het huiskamerrestaurant "De Boerenkeuken" in de Weemstraat 40. De zaakvoerdster aan het fornuis, Ilona, is een jonge dertiger die hiermee haar droom waarmaakt: een kleinschalig restaurant open in eigen huis, in de huiskamer, met plaats voor 14 gasten die kunnen smullen van een kaart die, wat wij onder boerenkeuken verstaan, opwaardeert tot een mooie variatie aan overheerlijke gerechten. Een greep uit de kaart: kalfsborst, stoemp met balletjes, vegetarische boerenschotel, vol-au-vent, spaghetti ... aan democratische prijzen. Voor de volledige kaart, klik hier! De gerechten worden bereid in een volledig open keuken.

Wij proefden alvast de 'stoemp met balletjes', toevallig ons favoriete gerecht en het was smullen.

Ilona leerde koken in de hotelschool Ter Duinen in Koksijde, volgde traiteuropleiding bij Coovi in Anderlecht, brood- en banket bij Syntra Hasselt en ijsbereiding bij Syntra in Haasrode. Meer dan voldoende bagage dus om iedereen een lekker dineetje te serveren.

De openingsuren zijn:

  • Vrijdag van 17u30 tot ... (keuken van 18u tot 23u)
  • Zaterdag van 12u tot ...(keuken van 12u tot 23u)
  • Zondag en feestdagen van 12u tot ... (keuken van 12u tot 21u)
  • Maandag van 17u tot ... (keuken van 18 u tot 21u)

Reserveren kan telefonisch op 0468 47 64 22 of via de website. er is plaats voor max. veertien couverts.

Wij wensen Ilona, mama Greta en papa Marc alvast heel veel succes met de nieuwe zaak. Het vergt moed en inzet om vandaag een horecabedrijf op te starten en dat verdient ons aller steun. Smakelijk!

Foto's: JanVA