Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuwe horecazaak 'HOLA' geopend op het gemeenteplein (enkele foto's en de kaart)

dinsdag 11 aug 2015

Gisteren opende de nieuwe Hoeilaarts horecazaak 'Hola' officieel de deuren op het gemeenteplein 33, in het pand waarin vroeger Juwelen Dekock gevestigd was. Een bijzonder smaakvol en gezellig interieur (zie foto's) met plaats voor een veertigtal culinaire liefhebbers, dat is wat Ellen Van Wambeke (rechts op de foto) en haar ploeg te bieden hebben, naast heel wat lekkernijen en een leuk terras.

Hola biedt o.a. een zeer uitgebreide koffiekaart (zie bijlage), Ellen volgde er een speciale opleiding voor, een dagelijkse lunch, een mooie keuze aan tapa's, verse wafels en elke laatste vrijdag een muzikaal optreden ... Een aperitiefje drinken, een glaasje wijn proeven, de wijnkaart biedt een behoorlijke keuze, je vindt altijd wel een reden om binnen te springen.

De sluitingsdagen zijn donderdag en zondag. Hola is van maandag tot woensdag open van 9 tot 18u en op vrijdag van 10u tot ... en zaterdag van 10u tot 18u. (tel: 0476 30 72 70).

Klik hieronder voor de volledige spijzen- en drankenkaart en een beknopt fotoalbum.

Wij wensen de hele ploeg van HOLA bijzonder veel succes. Een schitterend initiatief!

Foto's: JanVA

BijlageGrootte
PDF icon Spijzen- en drankenkaart HOLA.pdf162.7 KB