Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuwe Schotse Highlander in Groenendaal

maandag 17 nov 2014

Samen met de aankomst van De Sint en Stroopwafelpiet te Antwerpen, kwam tevens op 15.11.2014 een derde Schotse Hooglander aan in het begrazingblok “Groenendael, Het Block”, Zoniënwoud. Het betreft een 8,5 maand oud koetje afkomstig uit Limal. De komst van dit dier werd zeer minutieus voorbereid door concessiehouder Paul Eylenbosch en dit met de steun van Natuurgroepering Zoniënwoud vzw en de Vrienden van het Zoniënwoud / les Amis de la Forêt de Soignes.

Het is nu even wennen voor iedereen en zeker ook voor de wandelaar die, om deze dieren de broodnodige rust te gunnen, best op een zeer veilige afstand komt waarnemen.