Schitterend Sexy Summertime Festival zorgde voor een meer dan sfeervolle zomerdag (fotoalbum en videolink)

zondag 09 aug 2015

Na maanden van planning en voorbereidingen ging Sexy Summertime Festival 2015 van start onder een stralende zon. Na de prachtige kinderanimatie 'Lejo', aangeboden door de cultuur- en de jeugdraad, startte het muziekfestival aan het Hoeilaarts strand met "Cafe Con Leche", die het publiek onmiddellijk in de juiste sfeer brachten met een energiek en spetterend optreden. De hele namiddag was het kwaliteit boven. De knappe stem van Stien Bovijn, de ongelooflijke Beatles covers van Jacle Bow en de fragile stem van Joy & Safar ... en dan natuurlijk de energieboost van de skagroep "Los Callejeros". Er was geen houden aan.

Jammer dat de gemeente geen toelating gaf voor dit optreden op het buitenpodium. Om 22 uur moest alle openluchtactiviteit stoppen. Het was geen weer om deze groep binnen te laten doorgaan, maar het kon niet anders. Na het optreden van Los Callejeros volgde binnen in het GC Felix Sohie nog een fuif tot 3 uur in de morgen.

De eerste vier optredens kan je nog enkele dagen bekijken op onze video livestream (klik hier) want voor het eerst bracht Hoeilander.be dit evenement rechtstreeks op je scherm in multi-camera, geregisseerd door Jan Vanderstraeten en met de cameraploeg: Jolien, Sander en Jan. Voor een eerste experiment was dit meer dan geslaagd. Op een bepaald ogenblik waren meer dan 230 kijkers tegelijkertijd van thuis uit Sexy Summertime Festival aan het volgen. Dit smaakt naar meer. Een dikke proficiat voor de hele ploeg!

Sexy Summertime Festival, dit jaar voor het eerst in een organisatie van een nieuwe groep jongeren, Davidsfonds Jeugd, heeft Hoeilaart een bijzonder leuke zomerse dag bezorgd en zette zich als organisator meteen op de kaart. We kijken uit naar een volgend initiatief.

Uiteraard zorgde onze huisfotograaf voor de nodige sfeerfoto's. Vandaag bieden we je de dagfoto's. Het album van avond en nacht is voor binnenkort.

Foto's: KarelVA