Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sinterklaas bezoekt beste klantjes in beide scholen (enkele foto's)

zaterdag 06 dec 2014

Eén man blijkt alvast geen probleem te hebben met een oudere pensioenleeftijd. Sinterklaas is dan ook niet zomaar de eerste de beste en sowieso geen Belg. Vrijdagmorgen was hij al vroeg uit de veren, om zijn verjaardagsfeestje te beginnen met een bezoek aan de beide scholen. Sinterklaas kon zich uiteraard geen betere plek wensen dan te vieren tussen zijn grootste supporters / klantjes. Waar de oude man de energie haalt om elk kind individueel de juiste aandacht te geven, bewijst nog maar eens dat het goede in deze wereld altijd weer komt bovendrijven.

Wij namen enkele foto's bij zijn aankomst in de Sint-Clemeens waar Sinterklaas, in tegenstelling met andere jaren, niet in een open wagen, maar te voet kwam aangewandeld. Geen betere manier om de besparingsnood in deze moeilijke tijden in de verf te zetten.

Foto's: JanVA