Stem voor jouw boek van het jaar!

donderdag 04 jan 2018

Op  zondag 21 januari om 11 uur presenteren de Hoeilaartse bib en het Davidsfonds "Toast Literair",  het boekenevement voor wie houdt van lezen, gecombineerd met een nieuwjaarsreceptie. Een van de onderdelen van het gevarieerde programma is de verkiezing  van het "boek van het jaar", het meest geliefde boek van 2017 waarvoor iedereen tot woensdag kan stemmen op de website van de bib. Klik hier en stem voor het boek dat jou het meest heeft aangesproken. 

Maar Toast Literair heeft veel meer te bieden: Wat zit er bijvoorbeeld in de boekenkast van BH’s (bekende Hoeilanders). Babbels over de beste boeken van het jaar, editie zes. Bij een glaasje bubbels praten over de laatste nieuwtjes uit boekenland, nakeuvelen over 2017 en wat heeft iedereen zoal gelezen? Benieuwd naar de toppers (en floppers?) van 2017 op vlak van boeken?

Het Davidsfonds en de bib brengen met Toast Literair hun jaarlijkse aperitiefvoorstelling vol leestips en nieuwtjes uit boekenland. Je gaat sowieso met veel leesgoesting terug huiswaarts.

Dit is zonder twijfel de nieuwjaarsreceptie voor boekenliefhebbers en alles is gratis!

Zondag 21 januari 2017 om 11u - GC Felix Sohie