Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Toneelgroep Tros pakt uit met plezante Fawlty Towers (fotoalbum)

zaterdag 22 nov 2014

Toneelgroep Tros uit Overijse, met ook heelwat Hoeilanders onder de spelende leden, pakt dit weekend uit met Fawlty Towers, gebaseerd op de Britse televisiecomedy uit de jaren '70 met de onvergetelijke John Cleese. Het programma werd in 2000 trouwens uitgeroepen tot het beste tv-programma van de 20ste eeuw. Toneelgroep Tros brengt de toneelversie die John Cleese met zijn toenmalige echtgenote Connie Booth schreef. Toneelgroep Tros zet een meer dan geloofwaardige Fawlty Towers neer en wie houdt van knotsgekke toestanden en hilarische momenten, zal veel plezier beleven aan dit knappe toneel in een regie van Jeroen Maes.

Na het overlijden van de voorzitter en grote bezieler, Willy Vanpee, is dit de eerste productie van Tros en het mag gezegd: 'Tros heeft niets van zijn enthousiasme en kleur verloren'. Een grote cast en een professionele aanpak, Tros staat er weer.

Hoeilander.be ging naar de Generale Repetitie en maakte enkele foto's.

Fawlty Towers wordt vanavond 22 november om 20 uur en zondagnamiddag 23 november om 15 uur gespeeld in het CC Den Blank in Overijse. Er zijn nog plaatsen. Waar wacht je op?

Foto's: JanVA