Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Wijkfeest Molenweem rondde zomervakantie stijlvol af! (fotoalbum)

zondag 30 aug 2015

Het was niet het enige wijkfeest dit weekend in Hoeilaart maar het was er wel eentje dat er mocht zijn. Zo'n 110 inwoners van de wijk Molenweem, de regio van de Raymond Lauwersstraat, de Weemstraat en zijstraten, in het centrum, genoten van het ongelooflijk mooie weer. Er werd petanque gespeeld en natuurlijk ook gegeten en gedronken. Een leuke 'food truck' leverde lekkere croque-monsieurs à volonté en voor de kinderen waren er de hele namiddag verse 'smoothies' en een sprinkasteel.

Pure vakantiesfeer overheerste op deze leuke jaarlijkse samenkomst van buren die telkens weer tot de conclusie komen dat ze elkaar een jaarlang eigenlijk te weinig zien.  Daar dienen wijkfeesten dan ook voor, om van buren vrienden te maken!

Foto's: JanVA