Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

1 november pannenkoekendag Ziekenzorg nu in De EEKHOORN

01 nov 2014, 14:00 - 18:00

Locatie: Zaal De Eekhoorn

Organisator: Ziekenzorg

Na de betreurde sluiting van het Lindenhof is Ziekenzorg voor haar jaarlijkse pannenkoekendag op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Voortaan zullen de overheerlijke pannenkoeken verslonden worden in Zaal De Eekhoorn waar de vrijwilligersploeg van Ziekenzorg, bijgestaan door een groep van de Plechtige Communicanten, klaarstaat om een massa volk te verwelkomen.

Met de opbrengst zorgt Ziekenzorg jaarlijks voor o.a. uitstappen, een kerstcadeautje voor de langdurigi zieken ... 1 november zonder deze pannenkoeken, dat kan niet. Alle hens aan dek dus, nu zaterdag in zaal De Eekhoorn!

2339 keer gelezen