Dit weekend '5 jaar Serreconcerten' met Karen Willems, Jürgen Augusteyns & Eric Thielemans

07 aug 2022, 10:00 - 18:00

Locatie: Druiven Van Camp

Organisator: Serreklanken

Hoeilaartse Serreconcerten vieren 5de verjaardag met tweedaags feestweekend! Druiven Van Camp. Of beter: de serres van Druiven Van Camp. Daar vind je in het midden van de zomer (zaterdag zes en zondag zeven augustus) het podium voor een reeks gedurfde concerten. Wat oorspronkelijk begon als een Hoeilaarts initiatief om toerisme, cultuur, kunst en erfgoed met elkaar te verbinden is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Druivenstreek en ver daarbuiten.

Zo kiest cultuurvereniging Serreklanken al vijf jaar artiesten of projecten wiens muziek zich minder leent tot de vier muren van een theaterzaal maar des te beter tot z’n recht komt in een atypische omgeving. Avontuurlijke muziek en een al even avontuurlijk publiek; zouden druiven daar beter van groeien? 

Op zondagochtend kan je tussen de druivenranken rustig ontwaken, vergezeld van Karen Willems unieke klankenpalet. Met TERRE SOL is ze al een paar jaar op avontuur, zoekend naar verwantschap tussen stem, drums en allerhande instrumenten & objecten. Op aperitiefuur schuif je door naar Jürgen Augusteyns die zich op gitaar laat leiden door de toevalligheden van het moment. Na een korte middagpauze keert de spectaculaire drummer/percussionist Eric Thielemans terug naar zijn roots. Eric groeide op in de Druivenstreek en zal de tweedaagse afsluiten met een unieke performance.

Tickets en meer info: www.felixsohie.be

Zondag 7 augustus van 10 uur tot 18 uur.

In de serren van druiven Van Camp - Jozef Kumpsstraat 33 - 1560 Hoeilaart

Klik hier voor het programma van zaterdag!

 

 

 

 

978 keer gelezen