APERITIEFCONCERT - DB Band uit Vilvoorde

30 apr 2016, 11:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: 5 voor 12

Aperitiefconcert met de DB-band uit Vilvoorde o, het GC Felix Sohiecentrum. Vroeger werd het 1 mei-feest in veel dorpen opgeluisterd met een blaaskapel of fanfare. Een traditie die wat verloren is gegaan. Daarom programmeert ‘5 voor Twaalf’ op de vooravond  van de Dag van de Arbeid, 30 april om 11 uur, een heus fanfareconcert van de onovertroffen. De Broederliefde "kortweg DB-Band" is een muziekvereniging uit Vilvoorde met een lang verleden, opgericht in 1896, toen kregen fanfares nog namen, waarbij we nu toch bedenkingen bij hebben, hij werd dan ook wijselijk weggemoffeld in een modernere afkorting.

Vandaag telt de concertband zo’n 25 vaste muzikanten, die een mix van muziek brengen en dat onder leiding van “Der Kapellmeister”, Ludo Spruyt. Ze ontroeren met een ballade, laten u swingen op jazzy nummers, of gaan de nostalgische toer op en brengen de heerlijke momenten voor de tv in herinnering met bekende tv-tunes. Een van de DB zangtalenten is Jack Anton, de van Vilvoorde. Hij brengt jullie nummers van Sinatra tot Tom Jones. 

Zangeres Olivia,  daarentegen is opkomend talent in musicalwereld en brengt nummertjes die je van je stoel zullen doen vallen.

Inkom gratis

1165 keer gelezen