Badmintonsportkamp tijdens de zomervakantie

01 jul 2019, 8:30 tot 05 jul 2019, 17:00

Locatie: Sporthal

Organisator: Nero's badmintonclub

In de zomervakantie organiseert Nero’s Badmintonclub traditiegetrouw haar badmintonsportkamp. Ook deze zomer kunnen de kinderen terug terecht tijdens de eerste week van juli bij onze monitoren voor een sportieve uitdaging! Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 julizijn de kinderen vanaf 6 jaar welkom in de gemeentelijke sporthal van Hoeilaartvoor een sportieve week. Naast badmintonsessies komen ook tal van andere sporten aan bod, waardoor dit een omnisportkamp is. Badminton wordt gegeven volgens niveau (beginners en gevorderden). De sportactiviteiten worden aangepast naargelang de leeftijd en worden gegeven door gediplomeerde lesgevers.

Praktisch: het sportkamp gaat dagelijks door van 9u tot 16u. Er is opvangmogelijk vanaf 8u15 tot 17u30. De lunchpauze wordt gehouden in de sporthal, lunchpakket dienen de kinderen zelf mee te brengen.

Voor een hele week sportplezier betaal je 90 euro. Leden van de club betalen slechts 80 euro. Vanaf het 2degezinslid is er een korting van 5 euro. Opvang voor en na het sportkamp kost 15 euro. Er is een verminderd tarief mogelijk voor inwoners van Hoeilaart met een gezinsinkomen onder een bepaalde grens. Een fiscaal attest wordt na het sportkamp ook meegegeven. 

Zin om mee te komen sporten met ons?

Schrijf je dan nu in! Surf naar www.nerobc.be(homepagina – inschrijven – sportkamp) en vul het deelnameformulier volledig in. Na ontvangst van je inschrijving zal er een betalingsuitnodiging volgen. Als je de betaling hebt uitgevoerd, ben je ingeschreven. Inschrijven kan tot 20 juni.

Veel sportplezier!                       

Voor jongeren vanaf 6 jaar – van 1 tem 5 juli 2019

750 keer gelezen