Bal van de Burgemeester

09 apr 2016, 17:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Tim Vandenput en OpenVLD

Op zaterdag 9 april organiseert de burgemeester samen met de ploeg van Open Vld Hoeilaart opnieuw een feest! Er is vrije toegang om het voor iedereen laagdrempelig te houden.  De winst van deze avond gaat naar het kinderarmoedefonds. Vanaf dit jaar steekt het concept in een nieuw kleedje en er zijn ook een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Horeca is een belangrijke levensader voor Hoeilaart en met dit initiatief wil hij ze ook steunen. In heel wat eetgelegenheden worden op deze dag burgemeestermenu’s aangeboden. Zo kan de innerlijke mensen worden versterkt om daarna feestelijk de avond in te zetten. 

Voor de jongsten is er tussen 17u en 18u30 het Feest van de Kinderburgemeester met de verkiezing van de Kinderburgemeester 2016. 

Waarom zelf iets doen als anderen het beter kunnen? Daaromwerd de restaurants gevraagd om op deze avond een speciaal burgemeestersmenu aan te bieden. Van restaurant tot frituur. U kan zelf reserveren en u heeft de keuze tussen deze lekkere menu’s van €5, €20 of €35.

Feesten als de beesten of feesten als een burgemeester? In Hoeilaart kan dat gelukkig allebei. Schlagerzangers Sam Gooris en Paul Severs en de DJ’s Kocktale, Erwin Troniseck en 3 of a kind maken dat mogelijk.

2930 keer gelezen