BOS TER MUNT - TERVUREN

31 mei 2015, 14:00 - 16:30

Locatie: Paleizenlaan - 3080 Tervuren

Organisator: NATURA Zoniën

Op wandelafstand van het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika vindt u een uitzonderlijk stukje natuur met een aantal ongekende troeven.

Het bos “Berg Ter Munt” is een oase van rust met een rijke fauna en flora, een mooie verzameling inheemse en uitheemse boomsoorten, een hoge biodiversiteit en een vleugje geschiedenis. Dit bos vormt tevens, samen met het Park van Tervuren, één van de 6 toegangspoorten van het Zoniënwoud.

Je wandelt in een koninklijk bos tussen exotische en vreemde boomsoorten in een aangename sfeer met jachthoornmuziek. Sommige bomen spreken echt tot de verbeelding zoals de imposante tulpenbomen, de suikeresdoorn en de mammoetboom.

De natuurgids laat je de natuur beleven met je zintuigen door opdrachten onderweg en trakteert je regelmatig op prachtige jachthoornserenades.

Deze familiewandeling, die doorgaat op zondag 31 mei 2015 om 14u, is een absolute must voor jong en oud als de lente zijn intrede doet en het bos zijn frisgroene kleuren ten toon spreidt. Een speelse wandeling die iedereen toelaat de natuur beter te observeren en te beleven.

Deze wandeling kost 3,00 euro voor volwassenen en 1,00 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.  Leden van NATURA Zoniën kunnen gratis deelnemen.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 40.

Informatie, reservatie en inschrijvingen bij NATURA Zoniën - 0471/770.712 - of naturazonien@hotmail.be 

 

Voertaal : nederlands

 

1135 keer gelezen