Breughelfestijn De Blauwe Vinken

20 mrt 2016, 11:30 - 15:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: De Blauwe Vinken

U heeft er een jaar op moeten wachten maar binnenkort is het weer zo ver: het Breughelfestijn van de Blauwe Vinken gaat dit jaar door op zondag 20 maart in het GC Felix Sohie van Hoeilaart. Dat wordt weer smullen geblazen van tal van lekkernijen, van huisbereide soep over de gebruikelijke kazen, hespen, boeren- en andere broden, pensen en compote, balletjes met krieken, boerenpatés,… aangevuld met tal van de betere biersoorten die perfect zullen aansluiten bij het menu! Zo worden onder meer Rodenbach, Omer, Chimay Bleu,… voorzien in het assortiment van de dag, in aanvulling van de traditionele bieren.

Ook dit jaar gaan de Blauwe Vinken aan de slag voor het goede doel en de opbrengst van het eetfestijn gaat dit jaar naar Ekseeko, een vereniging met inclusiewerking voor gehandicapten die de jongste jaren ook de vaste partner voor de lichtstoet werd.

Wenst u meer inlichtingen of kan u niet wachten om te reserveren, voor alles kan u terecht op het telefoonnummer 0478/33.97.17 of via e-mail op: deblauwevinken@hotmail.com

Afspraak op zondag 20 maart vanaf 11u30 (tot 15.00 uur)!

1487 keer gelezen