Buurtpreventie via smartphone - infovergadering

19 jan 2017, 20:00

Locatie: GC Felix Sohie - zaal Bakenbos

Organisator: Politiezone Druivenstreek

De gemeente, het Buurtinformatienetwerk (BIN) en de Politiezone Druivenstreek werken nauw samen om het veiligheidsgevoel te vergroten en het meldingsgedrag van de bewoners te stimuleren. Door meer sociale controle willen ze woninginbraken, diefstallen en criminaliteit terugdringen. In dit verband lanceren ze nu een nieuw initiatief: een WhatsApp-groep. Binnen een besloten WhatsApp-groep kunnen inwoners, gemeente en politie via hun smarthphone vlot en veilig informatie met elkaar uitwisselen over verdachte situaties in de buurt.
 
Ben je 18 of ouder? Installeer de applicatie WhatsApp Messenger op jouw smartphone. Meer heb je niet nodig om lid van de buurtpreventiegroep te kunnen worden. Je kan WhatsApp Messenger gratis downloaden en makkelijk installeren uit de App Store en Google Play Store. Jij en jouw smartphone worden de ogen en oren van jouw buurt!
 
Interesse om lid te worden van de WhatsApp-buurtpreventiegroep? Kom dan naar de infoavond: donderdag 19 januari om 20u in zaal Bakenbos van het GC Felix Sohie.
 
Info: Politiezone Druivenstreek - T. 02 769 69 30 - e-mail: info@politiezonedruivenstreek.be

1316 keer gelezen