Croque-festijn De Blauwe Vinken tvv ondersteuning Ekseeko!!! (trailer)

19 mrt 2022, 16:00 - 22:30
play video

Locatie: Koldam/Sporthal

Organisator: De Blauw Vinken

Op zaterdag 19 maart 2022 organiseren de Blauwe Vinken hun jaarlijks eetfestijn. We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het weer zover: Croque-festijn! Beginnen doen we met een overheerlijk soepje van verse groenten, dan gaan we over in een krokante croque naar keuze en we eindigen met een lekker stukje taart met koffie. Er is een buffet van groenten en je kan kiezen tussen een 7-tal soorten croques, van Italiaans tot een echt Belgische versie met witloof. Dit jaar hebben we een nieuwe croque met als naam: BLAUWE VINKEN 15 jaar. Inderdaad de Blauwe Vinken hadden vorig jaar iets te vieren, maar daar kwam één of ander virus piepen. 

Een cava of een aperitief Blauwe Vinken om te starten en samen te klinken op betere tijden. Ook dit jaar zijn er een aantal speciale biertjes voorzien en wordt er gezorgd voor een leuke en aangename sfeer. Jullie zijn allemaal welkom om 16 uur voor een croque uit het vuistje met een lekker pint en vanaf 17 uur is het croque menu. En dit allemaal gaat door in zaal de Koldam/Sporthal.
Zoals de laatste jaren gaat een deel van de winst naar Ekseeko. een vrijetijdsvereniging voor jongeren en volwassenen met en zonder beperking, actief in de Druivenstreek.
 
Een groep van vrijwilligers zet zich in om voor deze mensen een leuk weekend en vele leuke activiteiten te maken. Ze leven van subsidies en daarom organiseren de Blauwe Vinken ook dit eetfestijn. Ekseeko werkt onder de vleugels van KVG(Katholieke vereniging voor Gehandicapten)
 
Tijdens de lichtstoet van het jaarlijks Druivenfestival werken de Blauw Vinken samen met de jongeren van Ekseeko aan een wagen en zorgen voor een leuke ambiance tijdens deze stoet. En om hun jaar af te sluiten zorgen De Blauw Vinken voor een heuse barbeque aan de vijver van Jeannine.
 
Meer info over Ekseeko: www.ekseeko.be
En wie in zijn crocs komt...krijgt gratis aperitief!  

Reserveren kan bij Jo 0478/33.97.17 of Peter 0476/41.21.20 of deblauwevinken@hotmail.com

715 keer gelezen