Dag van de vrouw - 1 maart 2020

01 mrt 2020, 15:00 - 18:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Samen Voor, GROS, RLE ...

Op zondag 1 maart viert SamenVoor de Dag van de Vrouw met een groot feest! Het Feest van de Vrouw begint om 15 uur in de cafetaria van het GC Felix Sohie. Daar verwelkomen we u met een glaasje bubbels en een gebakje voor een fijne namiddag. 

Ditmaal zal de muziek gebracht worden door Erica. Zij is een Engelse zanger en songwriter uit Londen. Ze trad regelmatig op in het Londense circuit voordat ze 14 jaar geleden naar België verhuisde. Ze is een ervaren zangeres en performer en heeft een talent om jazz- en pop-klassiekers te laten schitteren. Haar vocale stijl is uniek en onderscheidend en haar uitvoering is warm en opwindend. Naast haar solo-optredens zingt Erica met de Hoeilaartse bigband Swingshift. Haar andere projecten omvatten haar partijband "Hot Mojito" evenals het stem- en pianoduo "Gustica". Ze kijkt ernaar uit om voor je te zingen tijdens het Feest van de Vrouw! 

Twee groepjes van Soul Step Dance komen ook hun danskunsten tonen wat telkens een zeer leuk moment is, vol energie en en met veel jong talent. Eveneens dit jaar zullen de kadobons van de vele sponsors verloot worden. Een berg van mooie geschenken, de moeite waard. 

Ook wordt de Prijs van de Vrouw van het Jaar en de Lifetime uitgereikt. Wie nog een steentje wil bijdragen om de Vrouw van het Jaar te verkiezen, kan een kandidate voorstellen!  Doe dit door op de site samenvoor.net te surfen en daar uw keuze aan te geven. Op deze dag maakt zij kans om gevierd te worden! 

Bij de inschrijving zit een drankje, een gebak en je lidkaart inbegrepen.We hopen u dan te zien voor een gezellige dag! Veria, Viviane, Elke, Bodil, Joëlle, Moïra en Marie-Paule

1451 keer gelezen