Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Dans tegen onrecht

10 nov 2014, 21:00

Locatie: JC Koldam

Organisator: 11.11.11. - GROS - Jeugdraad

Met het motto Dans Tegen Honger richten de Hoeilaartse jongeren de schijnwerpers op voedselverspilling een verkwisting van schaarse grondstoffen en dat terwijl 1 op 8 mensen honger lijdt. Het thema sluit aan bij de 11.11.11. Campagne 2014. Maandag 10 november steekt de Hoeilaartse jeugd de handen opnieuw uit de mouwen voor het goede doel. Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de jeugdverenigingen in samenwerking met het GROS een swingend 11.11.11-nachtje in JC ‘De Koldam’ (Koldamstraat 11).  Het motto is dit jaar Dans Tegen Honger.

De insteek is dit jaar opnieuw: dansmuziek uit de fifties en sixties, swing, rock and roll, boogie, popcorn en disco. We kunnen niet beloven dat Buddy Holly, Jerry Lee Lewis en Chuck Berry langskomen, ze staan al zeker op de guestlist. Ook de DJ’s doen hun duit in het zakje want zij komen kosteloos enkele uurtjes draaien. Dit jaar wordt de muziek onder andere verzorgd door Jaak de Boeman, Jan de Flierefluiter, DJ Ugly Mike...

Om 21 uur gaat de fuif van start. Kaarten in voorverkoop kosten 5 euro. Je kunt ze vinden bij de leden van de Jeugdraad van Hoeilaart en 5voor12. Aan de kassa betaal je 6 euro. De opbrengst van de fuif gaat integraal naar de 11.11.11-actie 2014!

2523 keer gelezen