De 6de editie van de steegjesrace, straks om 18u (video)

18 sep 2017, 18:00
play video

Locatie: Dorpskom en steegjes

Organisator: Filip Sport

Sport, spanning en spektakel. Maandag 18 september is het zover : de Steegjesrace !  Voor sport en spanning zorgt het 50-koppig deelnemersveld, voor spektakel staan de smalle Hoeilaartse straatjes en de passage aan de vernieuwde kerktrappen borg. Momenteel zijn er nog 6 plaatsen vrij. Aarzel dus niet langer indien je erbij wil zijn. Voor het algemene podium of voor het podium van eerste Hoeilander … Eeuwige roem en lekkere Hoeilaartse druiven worden jullie deel.

Het wordt dus uitkijken of het 6de keer goede keer is voor Karel Rowies. Of volgt Jonas Demuylder zichzelf op ?  Ook Julie Debock staat op de deelnemerslijst en hopelijk komt er vrouwelijke concurrentie. De voorbije dagen werd het parcours in ieder geval duchtig verkend.

Het startschot wordt gegeven om 18u en de wedstrijd duurt 45’ en 1 ronde. Aanmelden kan nog via www.filipsport.com en de eerste 50 ingeschrevenen hebben startrecht. Dit om de veiligheid en het overzicht te bewaren. De voorbije 5 edities waren de weergoden ons gunstig gezind, hopelijk blijft dit zo !

Klik hier voor de promofilm van vorig jaar en intdek het parcours!

1164 keer gelezen