Dit weekend lachen geblazen met 'De Jonge Druivelaar' (fotoalbum)

27 nov 2021, 20:00 tot 28 nov 2021, 17:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Koninklijke toneelkring 'De Jonge Druivelaar'

Vrijdagavond ging de nieuwste productie van De Jonge Druivelaar in première. Een bijna volle zaal genoot van een avond vol humor en gezond lachen in een perfect veilige omgeving: de CO2-meter wertd constant gemonitord en bleef de hele avond vlot in het groen dankzij de prima verliuchting van de theaterzaal van het GC Felix Sohie. Voor de voorstelling van vanavond (20u) en morgennamiddag (15u) zijn nog tikctes verkrijgbaar (aan de kassa).

Om je een voorsmaakje te geven, is dit de link naar het fotoalbum (foto's: Jan Van Assche) 

Toneelkring “De Jonge Druivelaar” Hoeilaart bestaat 125 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum van onze oudste nog actieve Hoeilaartse culturele vereniging, is er een tentoonstelling met als blikvanger het gerestaureerd vaandel van 1901. Eveneens kan je de geschiedenis induiken met oude foto’s, affiches en mooie herinneringen. Voor dit jubileum is er ook een komisch toneelstuk in drie bedrijven met als titel: ’N DOOD-GEWOON AVONDJE, een komedie van Johan Deckers in regie van Jan Van Assche en productiecoördinator Ghislain Dewolf. Op de bühne hebben we: Patrick Charlier, Marie–Jo Verachtert, Isabelle Hardy, Erik Stas, Mikel Hermo, Sandy Joris, Kathleen Vanherentals en Danny Bergiers. LACHEN GEBLAZEN met deze unieke productie!

'n DOOD-GEWOON AVONDJE

Een directeur-generaal is zijn bazige vrouw beu en wil haar doen verdwijnen. Een personeelslid dat hunkert naar promotie zal hem daarbij helpen al lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Niks loopt zoals gepland met hilarische situaties tot gevolg. Voorstellingen in het G.C. Felix Sohie op vrijdag 26, zaterdag 27 november telkens om 20.00 en op zondag 28 november om 15.00 Kaarten te bekomen via het G.C. Felix Sohie en bij de leden Tickets €10.

1782 keer gelezen