Filip Sport fietsseizoen start op de wielerbaan

24 jan 2016, 10:00

Locatie: Wielercentrum Gent

Organisator: Filip Sport

Met het Filip's Track Event  start traditiegetrouw de gezamenlijke start van het fietsseizoen voor het Filip Sport Cycling Team. Nu zondag 24 januari is het weer zover. Met 30 ingeschrevenen beloofd het ook dit jaar een sportief hoogstaande zondagnamiddag te worden. De piste activiteit is tevens ideaal om de kwaliteit van de kledij te testen. Elke deelnemer krijgt de gelegenheid om te fietsen met de nieuwste X-Bionic TWYCE outfit in stijlvol blauw. En zal de unieke pasvorm en efficiënte transpiratieafvoer zelf kunnen ervaren. Testen is Weten, ook tijdens deze X-Bionic ExperienceDay !  

Vorige vrijdag deed de winter zijn intrede. Mooi om te zien, minder aangenaam tot onmogelijk om in te fietsen. Er wordt dan ook uitgekeken naar de Italiaanse trainingsweek welke plaatsvindt van 8 tot 16 maart. Geïnteresseerd ? Aarzel niet langer ....  Alle details op www.filipsport.com .

De Filip Sport fietsstage in de maand mei wordt Malaucene de uitvalbasis. Zeven dagen fietsen in de Provence met als apotheose de beklimming van de Ventoux. Voor sommigen éénmaal, voor anderen 'Les Cinglés' of 3 opeenvolgende  beklimmingen (Bédoin, Malaucene en Sault). 

Dit is slechts een greep uit het programma. Het wordt weer een jaar om naar uit te kijken.

Met sportieve groet,

Filip

www.filipsport.com

1895 keer gelezen