Filip Sport "Il Grillo" weekend met Paolo Bettini!

25 apr 2018, 19:45

Locatie: Vertrek uit Hoeilaart

Organisator: Filip Sport

De 2018 editie van de Filip Sport Grimpeur 3-daagse krijgt iets extra. Zoals vorig jaar leidt de openingsrit van Hoeilaart naar Spa. Het R-Hotel aan de voet van La Redoute wordt de uitvalbasis en brengt de deelnemers meteen in de juiste stemming. Tijdens het diner zal Il Grillo ook gekend als … Paolo Bettini mee aan tafel schuiven. Olympisch kampioen in Athena, 2-voudig wereldkampioen, zegevierend in Milaan – San Remo en de Ronde van Lombardije.

Ook in Luik-Bastenaken-Luik mocht hij 2x met opgeheven armen over de eindmeet fietsen. Paolo is dus de ideale gids om het Filip Sport Cycling Team op maandag over een deel van de hellingen van La Doyenne te loodsen.

Om van de emoties te bekomen wordt er achteraf verbroederd tijdens een gezellige lunch. Na een verkwikkende nachtrust gaat het dinsdag 1 mei terug noordwaarts, richting Hoeilaart.

U leest het goed, het wordt een top 3-daagse en meteen de ideale aanloop naar de 13de Filip Sport fietsstage welke op zondag 6 mei van start gaat. Het Spaanse Denia aan de Costa Blanca is voor het 2de jaar op rij de uitverkoren regio. Het microklimaat, de  perfecte asfaltwegen, het fiets-vriendelijke verkeer, ... het is geen toeval dat meerdere Pro Tour ploegen jaarlijks naar hier komen afgezakt om hun renners voor te bereiden op de komende fietsopdrachten.

En zo ook dus het Filip Sport Cycling Team. Alles wordt tot in de details voorbereid om de 32 deelnemers een onvergetelijke week te bezorgen. Hoe alles verloopt kunnen jullie lezen op de Filip Sport Facebookpagina en website. Wordt vervolgd.

 

1464 keer gelezen