Dit weekend - Het turbulente leven van de cactus

10 feb 2023, 20:00 tot 11 feb 2023, 20:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Reintje Jeugd

Na enkele jaren van theaterstilte, is het ook voor de jongste groep van toneelgroep Reintje weer bijna zo ver! Een zo goed als nieuwe groep enthousiaste jongeren brengt weer toneel op de planken. In “Het turbulente liefdesleven van de cactus”, gaat tovenaar en oerslechterik Aldazijn op zoek naar een manier om de troon van koning Baldazuur in te palmen. Zo toverde hij kroonprins en enig kind Karmeliet om tot cactus. De trollen, die ten dienste staan van de boosaardige Aldazijn, komen dat nieuws maar al te graag overbrengen op het kasteel van het koninkrijk Knokkendoria.

De hofnar, een levende fles ketchup, probeert samen met 3 kabouters een plan te smeden om Aldazijn te beletten de scepter van de koning te bemachtigen.

En, hoe zit het met de liefde? Kan Pizzarella, het arme herderinnetje, het hart van haar prins alsnog veroveren? En wat te denken van koningin Trutteria? Gaat ze door een moeilijke periode of speelt er iets anders? Komt ook in dit sprookje alles goed en leeft iedereen nog lang en gelukkig? Het kan alle kanten uit in deze nieuwste productie van Reintje Jeugd. Voorstellingen op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023. En tickets zijn te koop via www.reintje.be

Vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 om 20 uur - GC Felix Sohie

548 keer gelezen