Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilaart feest!

11 jul 2015, 16:00

Locatie: Ruusbroecpark

Organisator: Gemeente Hoeilaart

Het zal je wel al opgevallen zijn, 'Vlaanderen Zingt' wordt in onze gemeente niet meer georganiseerd. Het gemeentebestuur presenteert voor de 11 juli-viering een nieuw initiatief met de bedoeling alle Hoeilanders erbij te betrekken, ook nieuwkomers en anderstaligen. Op die manier zou de Vlaamse Feestdag moeten uitgroeien tot een gezellig integratiefeest, waarop iedereen welkom is en elkaar beter kan leren kennen. Vanaf 16 uur word je verwacht in het Jan van Ruusbroecpark. Iedereen brengt eigen picknick en eetgerei mee. De Ouderraad van Het Groene Dal baat het drankstandje uit, voor muziek en ambiance zorgen Demi Geus (http://www.bourdonorkest.be) en Benne Bayfall (http://www.bennebayfall.com). En als kers op de taart: een gratis echte Hoeilaartse wafel.

 

1525 keer gelezen