Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_activity_header() (regel 549 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilaart Zomert

08 aug 2015, 14:00
play video

Locatie: Openluchttheater Gemeenschapscentrum Felix Sohie (achter het Nerocafé)

Organisator: Cultuurraad Hoeilaart ism Gemeentebestuur Hoeilaart

 

Zaterdag 8 augustus om 14uur

Cultuurraad Hoeilaart  ism Sexy Summertime presenteren: LEJO

 

Met blote handen en houten ogen creëert Lejo een unieke, frisse vorm van poppentheater. 'Hands up!' is een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek. Vanuit een grote blauwe poppenkast vertonen de poppen hun kunsten. Een stoere hond, 2 tapdansers, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor inclusief dirigent en vele anderen passeren de revue. Het publiek (jong en oud!) vergeet al snel dat ze naar twee handen zit te kijken. Onder de naam 'Lejo' maakt Leo Petersen al sinds 1995 voorstellingen en filmpjes met zijn poppen. Wat begon als een studieproject groeide uit tot een act waarmee hij de hele wereld over reist. In Nederland en Vlaanderen is Lejo vooral bekend door de filmpjes die hij maakte voor Sesamstraat.Na afloop van de voorstelling zullen kartonnen bouwplaatjes aan het publiek worden uitgedeeld, waarmee ze een eigen Lejo-poppetje kunnen maken. 

Gratis toegang

1592 keer gelezen