Kaas- en Wijnavond t.v.v. Artsen zonder Grenzen

24 mrt 2024, 12:15

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Cyclosporters AZG

Cyclosporters voor Artsen Zonder Grenzen zijn een groep amateurfietsers die de wielersport koppelt aan een humanitair engagement. Door sportief grenzen te verleggen, willen zij anderen inspireren om de grenzeloze inzet van artsen in conflictgebieden te ondersteunen.

In juli dit jaar trekken de Cyclosporters voor AZG naar Frankrijk. Daar wacht hen de Marmotte, een fietsparcours met heel wat kilometers en hoogtemeters over maar liefst vier Alpencols!

Vier Hoeilanders, Els, Claudia, Jan en Mark maken dit jaar deel uit van dit geëngageerde peloton. Met deze stevige fietsuitdaging hopen zij van vrienden en sympathisanten niet enkel een schouderklopje te krijgen maar ook een bemoedigend financieel zetje voor Artsen Zonder Grenzen. Die bijdrage mag gerust smaken.

Op paaszaterdag 30 maart vanaf 18u30 nodigen zij iedereen met een warm hart uit voor een gezellige Kaas- en Wijnavond in het GC Felix Sohie te Hoeilaart. Voor 25 € krijg je een mooi assortiment van verschillende kazen, brood en een glas wijn. De winst gaat uiteraard integraal naar AZG.

Met je voorinschrijving (uiterlijk op 24 maart) wordt er gezorgd voor juiste porties. Inschrijven via https://cyclosportersazg.be/kaas-en-wijnavond/

Info over dit bericht:

Jan Van Roy - jan@cyclosportersazg.be 0476 20 80 96Els De Greef - els@cyclosportersazg.be 0468 19 37 41

 

184 keer gelezen