Laat je oude foto's scannen (nu zaterdag)

16 sep 2017, 10:00 - 17:15

Locatie: Gemeentehuis - Druivenfestival

Organisator: Hoeilaart Weleer - Erik Plastria

Hoeilaart Weleer tracht de komende wintermaanden Hoeilaartse serristen of handelaars een plaats te geven in de geschiedenis van het dorp en heeft de voorbije week de eerste familiegeschiedenis gebracht van de handelaarsfamilie Soret en er zijn er nog wat in voorbereiding (beenhouwersfamilie Laureys, Dr Van Orshoven,…).  Wil u graag uw foto’s met Hoeilaart Weleer delen en uw beknopte familiegeschiedenis uitgeschreven zien voor uw nageslacht?  Breng dan nu zaterdag tijdens de druivenfeesten uw foto’s binnen. 

Wij behandelen ze met de nodige zorg en respect, scannen ze in en geven ze u dezelfde dag terug mee naar huis. Als we er ook nog de geschiedenis kunnen bijschrijven dan zullen we met uw toestemming deze geschiedenis de komende maanden brengen op Hoeilaart Weleer.  Hebt u dus foto’s liggen van uw familie voor of in hun serre, winkel, woning, druivenatelier,enz. Aarzel niet en kom ze even laten tonen.  Kijk even in uw oude foto(album)s en indien u foto’s heeft tot en met 1985 van dorps- of serrezichten (al dan niet met uw familie) dan zijn deze mogelijks heemkundig interessant. 

Daarom organiseert Hoeilaart Weleer en de Koninklijke Heemkundige Kring een scan moment van uw oude foto’s tijdens de druivenfeesten in het gemeentehuis op zaterdag 16 september tussen 10H00 en 17H00.  Breng uw oude foto’s binnen en neem ze dezelfde dag nog terug mee naar huis nadat we ze ingescand hebben.  Geniet nadien van uw eigen patrimonium of familiegeschiedenis op Hoeilaart Weleer.  Wil u kijken hoe we het brengen surf even naar Hoeilaart.weleer.be en klik op de cluster Henri Caronstraat.

Klik hier  voor de website: Hoeilaart Weleer!

1949 keer gelezen