Lentesalon van Kunstkring Hoeilaart

09 apr 2016, 14:00 - 18:00

Locatie: GC Felix Sohie (zaal Molenberg)

Organisator: Kunstkring Hoeilaart

Op zaterdagen 9 en 10 en zondagen 16 en 17 april 2016 stelt Kunstkring Hoeilaart zijn Lentesalon voor met aquarellen, olieverfschilderijen, tekeningen en pentekeningen. Er zullen werken te bewonderen zijn van Roger Brenart, Eliane De Brabanter, Sonia Delhaye, Claudine Rousseau, Jacques Vanderlinden, Laurent Eekhout en Jos Daemen. 

Als gast hebben wij de heer t’Serstevens Hervé uitgenodigd, die ons zal laten kennismaken met zijn werk : prachtige bronzen beeldjes van dieren, tot in de kleinste details uitgewerkt.  De heer t’Serstevens is een in binnen- en buitenland erg gewaardeerd veelzijdig kunstenaar, een rusteloze ziel, voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen en kunstvormen.  Dit wordt een enige gelegenheid om kennis te maken met deze Hoeilander.

U wordt vriendelijk uitgenodigd op de vernissage op 8 april om 19u of op een bezoekje tijdens de openingsdagen van 14 tot 18 uur.

Plaats van het gebeuren : zaal Molenberg (2de verdieping) van het GC Felix Sohie, Gemeenteplein, 39 te Hoeilaart.  Hartelijk welkom !

2220 keer gelezen