Natuurwandeling :Merkwaardige en monumentale bomen in het Park van Tervuren.

17 nov 2022, 14:00 - 17:00

Locatie: Park Tervuren : Hoek Kastanjedreef en Keizerinnendreef in Tervuren

Organisator: Natuurgroepering Zoniënwoud

Heb je interesse in mooie park-en bosbomen, naald-en loofbomen, levende en dode bomen? Deze gegidste wandeling brengt je langs vele merkwaardige en monumentale bomen in het Park van Tervuren.

 

Om de wandeling vlot en veilig te laten verlopen gelden volgende regels:

1)   De wandeling is gratis maar inschrijven vooraf is wenselijk om aan de wandeling te mogen deelnemen. De inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 16 november 2022 om 24h. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen (gids exclusief).Je kan ook deelnemen aan de wandeling zonder voorinschrijving, op voorwaarde dat het maximum aantal deelnemers niet overschreden wordt. De gids evalueert dit bij de start van de wandeling.

Inschrijven kan via DONAWA//NGZ. Merkwaardige en monumentale bomen in het Park van Tervuren. | Natuurpunt

2) Meldt bij aankomst je aanwezigheid aan de gids.

3) De maatregelen die op het ogenblik van de wandeling in het kader van de Covid-19 context van toepassing zijn worden gerespecteerd.

4) Mondmaskers zijn momenteel niet meer verplicht. De deelnemers brengen deze zelf mee als ze een mondmasker wensen te dragen. 

5)Indien je uw inschrijving wenst te annuleren, stuur dan een mailtje voor het afsluiten van de inschrijvingsperiode naar eric.senelle@live.be

 

307 keer gelezen