Nu zondag inhuldiging Nero Wandeltocht

08 mei 2022, 10:00 - 15:00

Locatie: Gc Felix Sohie

Organisator: De Nerosprieten

Ridder Marc Sleen was dé eerste ereburger van Hoeilaart. Deze wandeltocht is ontstaan naar aanleiding van het dubbel jubileum, 2022: Marc Sleen zou dit jaar 100 geworden zijn én Nero viert 75 jaar. Op het parcours van 7 kilometer, maak je kennis met een 12-tal Nerostripfiguren. Ze vertellen je niet alleen een heleboel leuke verhalen, je leert hen ineens ook wat beter kennen. 

De wandeltocht start aan het GC Felix Sohie, Gemeenteplein 39 te Hoeilaart en wordt op zondag 8 mei, 10 uur ingehuldigd. Daarna bewandel je het parcours onder begeleiding van een échte Nero en Marc Sleen kenner. Aan het einde van de wandeltocht ontvangt vrijwilligersorganisatie 'De Nerosprieten' jou met een drankje én een leuk aandenken. Inschrijven kan via: https://ticketshop.ticketmatic.com/den_blank/felixsohie

Liever alleen op pad? Dat kan ook (zelf na 8 mei)! Aan de start van de tocht kan je de QR-code scannen die je door het parcours gidst én ook de Nerostripfiguren wijzen je graag de weg.

Deze wandeltocht is een initiatief van de vrijwilligersorganisatie 'De Nerosprieten', in samenwerking met Stichting Marc Sleen, Toerisme Vlaams-Brabant en het lokaal bestuur Hoeilaart.

Wanneer

08 mei 2022 van 10:00 tot 15:00 

Waar

GC Felix Sohie

481 keer gelezen