Reintjes "Beach Girl" nu donderdag in première!l

19 okt 2023, 20:00 - 22:00

Locatie: GC Felix Sohie (schouwburg)

Organisator: Toneelgroep "Reintje"

Het toneelseizoen is opnieuw begonnen en toneelgroep Reintje (jongvolwassenen) bijt de spits af. Nu donderdag gaat hun productie: Beach Girl in een regie van Dimi Van de Schoot: toneel van de bovenste plank en het belooft spectaculair te worden!

"Beach Girl" is een komedie geschreven door Wendy Stroobants in een regie van Dimitri Van de Schoot. Het verhaal speelt zich af aan de Belgische kust. Julie is gehuwd met zakenman Simon. Zij trekt er een aantal dagen alleen op uit. Zij logeert in het appartement van haar twee tantes: Nicole en Tinne. D

at Julie er alleen op uittrekt, zint Simon helemaal niet. Hij vermoedt dat ze er met haar minnaar heeft afgesproken. Als een echte spion, in vermomming natuurlijk, onderzoekt hij zijn hypothese en al snel komt hij uit bij de knappe redder: Eric. Is dit de minnaar van Julie? Aan de zee leert Julie een mysterieuze vrouw kennen: Marleen.

Marleen is iemand met een verborgen agenda. Wat heeft de schone twintigjarige Sanne hiermee te maken? EN hoe gaan beide verhalen, dat va Julie en dat van Marleen, elkaar kruisen? U komt het allemaal 19, 20 en 21 oktober te weten op de de nieuwe productie van Reintje "BEACH GIRL"!

Dit is een komedie geschreven door Wendy Stroobants in een regie van Dimitri Van de Schoot. 

Nu donderdag, vrijdag en zaterdag om 20 uur - GC Felix Sohie

Tickets: https://www.felixsohie.be/reintje-speelt-beach-girl

475 keer gelezen