Smossen in de sneeuw

20 dec 2019, 20:00 tot 21 dec 2019, 22:00

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Toneelgroep Klem

De toneelwereld in Hoeilaart staat niet stil. “Felix, de musical” is nog maar net achter de rug en daar is toneelgroep Klem al met hun eindejaarsproductie. Tussen alle repetities voor Felix vond de ploeg van Klem nog tijd en vooral energie om te repeteren voor een eigen stuk. Het wordt een stuk helemaal ondergedompeld in kerstsfeer. “Smossen in de sneeuw” is een kerstblijspel geschreven door Ruud De Ridder en Nicole Laurent en wordt geregisseerd door Philip Maes.

Het verhaal:

Kerstavond komt eraan en Karen wil die dit jaar doorbrengen met de ouders van haar vriend Wim. Wim zelf is daar echter niet zo voor te vinden vermits zijn ouders al jaren gescheiden zijn. Beiden zijn niet echt in vriendschap uit elkaar gegaan. Toch zet Karen haar willetje door. Wanneer ze alletwee toezeggen en bovendien elk met een nieuwe partner willen komen wordt het voor Wim alleen maar erger. Het wordt een Kerstavond die ze niet snel zullen vergeten. Zal iedereen een pakje krijgen? Eet iedereen graag oesters en wild? Beleven ze daar een vredige en vrolijke kerstavond? Je komt het allemaal te weten op 20 of 21 december tijdens de voorstelling in het GC Felix Sohie.

Het worden nog intense weken voor de spelers van Klem. Bijna allemaal hadden ze een rol (of meerdere) in Felix, de musical wat ervoor zorgde dat wat repetities wegvielen. Het is vanaf nu dus een tandje bijsteken. Iedereen zal alles op alles zetten om u een fijne en vooral plezante avond te bezorgen. De coaching van regisseur Philip Maes zal hier van pas komen. Wie tickets wil voor dit fijne toneelstuk kan terecht aan de balie van het GC Felix Sohie of online via www.klem.be

1814 keer gelezen