't Is allemaal de schuld van mijn ouders (videopromo)

24 jun 2018, 15:00
play video

Locatie: GC Felix Sohie

Organisator: Nenukaf

Astrid Callens bracht de muzikale monoloog «´t is allemaal de schuld van mijn ouders» op 8 april in het GC Felix Sohie en daarna volgden verschillende zalen in Vlaanderen en Nederland. Dit jaar debuteert Astrid Callens ook op de Gentse Feesten. Op 15 en 20 juli speelt ze in Tinnenpot van Jo Decaluwe en Theater Box. “Uiteraard ben ik blij dat mijn geboortestad me uitnodigt tijdens de 175e editie van de Gentse Feesten. Ik ben best wel fier dat ik op deze plaatsen mag spelen, tussen Kamagurka, Bob De Moor, Lieven Debrauwer, Sabijn en de Valse Teefjes…."  

Ervaren actrice An Nelissen belooft snel een van Astrid Callens’ shows mee te pikken.“ Het is een ergbegaafde en dappere dame”, weet de ervaringsdeskundige die van de ‘vaginamonologen’ een begrip maakte. Geen toeval dat de twee elkaar vinden: ook Astrid Callens is een self made lady, valt voor dezelfde métier en houdt op en naast het podium geen blad voor de mond. “Mijn muzikale monoloog «’t is Allemaal de Schuld van mijn Ouders» brengt wie ik was en nu ben geworden in kaart. Het verhaal is persoonlijk en tegelijk ook zeer herkenbaar voor iedereen want het thema ´ouders´ is universeel. Ik zet mensen aan het mijmeren, geef me bloot en deel met mijn publiek ook pijnlijke momenten”, zegt de Gentse die haar hele jeugd doorbracht in de Druivenstreek. 

Voor diegenen die de voorstelling in april gemist hebben is er goed nieuws want «´t is allemaal de schuld van mijn ouders» komt terug naar Hoeilaart op zondag 24 juni om 15.00u. in het GC Felix Sohie. Tickets zijn te bestellen door een maitje te sturen naar info@nenukaf.be en vanaf 13 juni zullen er ook tickets te koop zijn aan de balie van het GC Felix Sohie. Tickets zijn aan 12€ in voorverkoop en 15€ aan de kassa de dag zelf.

En er zijn op dit moment nog plaatsen.

“…En wat mijn ouders hier allemaal van denken?”

Die zijn grote fan!”

Bovendien vieren zij op 24 juni hun huwelijksverjaardag…. 

Speeldata en locaties via www.nenukaf.be

https://www.facebook.com/nenukaf.iedereen

https://www.instagram.com/nenukaf/https://twitter.com/NENUKAF1

1561 keer gelezen