Toneelgroep Tros brengt hilarische klucht "OSCAR"

22 mrt 2019, 20:00 tot 24 mrt 2019, 20:00

Locatie: Den Blank Overijse

Organisator: Toneelgroep Tros

Vrijdag 22 maart gaat in het Cultuurcentrum Den Blank Overijse de klucht ‘Oscar’van Toneelgroep TROS in première. Het stuk wordt artistiek ondersteund door Marc Lauwrys. Als acteur is hij welbekend van onder andere Spoed, Code 37 en Deadline 14/10. Na de première zijn er nog voorstellingen gepland op 23 en 24 maart. 

HET VERHAAL 

Om te kunnen trouwen met een rijk en welstellend meisje vraagt Martijn Christiaens om opslag bij zijn excentrieke baas, Bart Bellemans, een rijke zeepbaron. Na flink tegensputteren, krijgt de jonge boekhouder z'n opslag om daarna te vernemen dat Martijn de fabriek bestolen heeft. Vanaf dat moment zit het spel op de wagen: echte en valse juwelenkoffertjes, zwangere dochters, een onverwachte masseur en nog veel meer. Kortom, een zwierige komedie met veel ingrediënten voor een vrolijk avondje!

ARTISTIEK ONDERSTEUND

“Oscar” wordt artistiek ondersteund door Marc Lauwrys, bekend van zowel op het scherm als op het podium. Met zijn jarenlange ervaring tracht hij zijn eigen stempel op het verhaal achter te laten. En met zijn visie en gedrevenheid probeert hij overal de puntjes op i te krijgen. 

SPEELDATA, LOCATIE EN PRIJZEN

Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2018 om 20u00: VVK 12 EUR - Kassa 14 EUR

Zondag 24 maart 2018 om 15u00: VVK 10 EUR - Kassa 12 EUR

De voorstellingen vinden plaats in de schouwburg van Cultuurcentrum Den Blank, Begijnhof 11 te Overijse.

KAARTEN ZIJN TE VERKRIJGEN

  • via de website van Tros (www.toneelgroep-tros.be)
  • online via www.denblank.be: klik op “Agenda” en vervolgens “Te gast” of gewoon op de agenda op de gewenste datum (02 687 59 59)
  • bij Jeanine Streulens (02 657 13 48)

OVER TROS

Tros is een amateurtoneelgezelschap uit Overijse dat werd opgericht in 1979 en uitgegroeid is tot een van de bekendste gezelschappen in de druivenstreek en dit zowel door zijn uitgebreid repertorium in verscheidene genres als door zijn groot spelerspotentieel. De groep brengt jaarlijks een à twee producties, in een opeenvolging van theater en musical, en brengt jong en oud samen voor het plezier van het acteren.

Meer info : www.toneelgroep-tros.be en  www.facebook.com/ToneelgroepTrosOverijse

1941 keer gelezen